Зимата е вълшебен сезон за игри навън. Можете да играете на снежни топки, да карате шейни по стръмни хълмове и да организирате ски състезания. Ще получим червени бузи, много емоции и общуване с приятели.
За малките спортисти детските ски ще бъдат идеален подарък.Изработени са от студоустойчива пластмаса с ярки рисунки на повърхността.В комплекта има и удобни щеки закопчалки, изработени от устойчив на замръзване еластичен материал подобрен дизайн за надеждно фиксиране на краката
Ските са лесни за поставяне и фиксиране. Пластмасовата закопчалка се фиксира веднага върху закопчаващите ленти не се губи и не се замърсява. Дължината на ските е 90см.Дължината на щеките е 85см.За деца над 5г.
За ските не изискват специални обувки, те са създадени за активни игри на децата и за обучение на основни ски умения.
Препоръчваме да започнете да карате ски в безветрени дни на равна повърхност. Научете детето да фиксира правилно ски закопчалката на обувките. Веднага след като поставите детето на ските, помолете го да се опита да ходи и да се плъзга по тях, като го държите за ръка или рамо.Щеките са предназначени за баланс и оттласкване.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

ски с щеки карвинг 3 цвята 90х14х12

  • Марка Tehnok
  • Модел 639260
  • Баркод 4823037609260
  • Наличност В наличност

Етикети: ски с щеки карвинг 3 цвята 90х14х12